Summerburst 2014

För 3 helger sen så var det äntligen dags för en utav höjdpunkterna för året, det var nämligen Summerburst i Göteborg som skulle ta plats. Hade en sån jäkla grym helg och jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden och göra om allt igen!
 

Midsommar

En utav de bästa högtiderna på året enligt mig. Spenderade min midsommar hemma hos mig med mina allra närmsta vänner. Hade en riktigt mysig och rolig kväll, och jag tror jag kom i säng någon gång vid fyra snåret. 

En dag man bara vill radera ur sitt liv

Precis en sådan dag har jag haft idag. Tappat upp x antal rör med blod som resulterade i ett jävligt ömt armveck. Insett ut jävla ensam jag är efter påpekande angående mina svar i svarsblanketten. Spelat min sämsta fotbollsmatch genom tiderna där jag tror jag lyckades göra 1 bra sak på 90 minuter. Fortfarande lika fundersam nu i efterhand hur de kunde ha kvar mig på planen med tanke på min såkallade prestation. Har också hunnit med att bli halvt anklagadoch utfrågad av snubben i kassan på systemet.
 
 
Okej, över till det som faktiskt inte var så pjåkigt med dagen trots allt. Jag och pappa premiär-åkte till Jansson's Café för iår och åt deras mackor samt fikade lite. Alltid lika mysigt och gott där så något bra var det med dagen trots allt. Nu ska jag lägga mig i sängen och dränka mina bekymmer och hoppas på att morgondagen har något bättre att erbjuda.