Tumblr

Här hittar ni min tumblr som jag försöker att använda så ofta som möjligt, och det skulle vara väldigt roligt om du ville följa mig där med!
 

Cute rosette

Underbara helg, varför tar du slut så fort? Denna helg har verkligen varit en riktig slappishelg. I lördags gjorde jag lite ärenden med mamma, övningskörde och fick med mig denna mysiga cardiganen hem. Idag har jag skrivit och lämnat in en labbrapport i biologin och varit i Forshaga på handboll, eftersom Robin hade seriepreimär som de vann. Nu sitter jag och bläddrar igenom lite gamla bilder på datorn, men ska ta tag i mitt liv och hjälpa mamma med kvällsmaten som består av räkmackor.
 

Sovmorgon

Det bästa med att ha sovmorgon är att du kan lyxa till det med en riktig brakfrukost, och det är precis vad jag har gjort denna morgon! Nu ska jag börja göra mig iordning lite smått innan det är dags att dra sig mot skolan.
 

Uniq One

Vill tipsa alla därute om denna underbara produkt. Uniq one heter den och är min absoluta favorit för håret. Använder den näst intill varje dag och det blir knappt mindre i min flaska. Jag använder den framförallt för att ta bort frissigheten i mitt hår, men den har så många mer egenskaper än bara den. Så tips, tips till alla er därute!
 
 

Typical sunday

En bild som jag tog för något år sedan
 
Igår blev jag och Matilda upphämtade utav Malin och Alice runt sjusnåret och vi åkte till Hammarö där vi blev avdroppade hemma hos Olivia. Väl där förade vi lite med drinkar, snacks och spel innan vi begav hos hem till Hanne som hade födelsedagsfirande. Vi var 35 glada och spralliga tjejer där som verkligen hade det jättekul och vi kan inte annat än att tacka Hanne som ordnade detta. 
 
Idag är det en riktigt typisk söndag. Lite städning, lite plugg, lite serietittande och annat välbehövligt som man brukar få klämma in på en söndag. Ingen söndagsångest här inte, då min morgondag kommer bli hyfsat lugn.

Southampton

För en dryg vecka sedan beställde jag hem ett nytt armband till min älskade Daniel Wellington klocka. Jag har sedan tidigare ett mörkbrunt läderarmband, men jag kände att det var dags för något med mer liv i samtidigt som det är stilrent. Resultatet blev att jag beställde hem det här armbandet på bilden nedan. Jag har redan hunnit bära denna skönhet många gånger, även fast det bara gått en vecka. 
 

Bara du frågar, svarar jag ja

Bröllopsvideon från när Isabella och Odd gifte sig gör mig tårögd. Vet inte hur många gånger jag har sett den, men jag blir lika rörd och varm inombords varenda gång. Har du inte sett den så tycker jag att du ska ta dig 3 minuter och kika igenom den, för det är helt klart värt det!
 

New

Jag har länge varit på jakt efter en sidenblus, eller som jag brukar säga glansig blus och i torsdags efter skolan tog jag en runda på stan och hittade äntligen en. Bilden gör inte blusen rättvis då det är dålig kvalité, den ser inte glansig ut och i verkligheten har den en mörkare vinröd färg. Supernöjd i alla fall och den ska troligtvis redan bli invigd imorgon då jag är bjuden på lite festligheter.
 
 
 

Brunch

Som många andra startade vi studiedagen med en god brunch.

Kattvakt

De senaste två dagarna har jag sovit på kroppkärr då Matilda har bott i hennes syster hus i en dryg vecka för att passa katterna (godingen på bilden är en av dem). Riktigt mysigt med lite sällskap på kvällarna efter lugna dagar i skolan. Gick på långhelg igår och det firade jag och mina tjejer med tacos, mys och sleepover. Perfekt enligt mig nu i höstrusket, för fy vad kallt det börjar bli på kvällarna nu. 
 

- Coldplay

 
 
 
Questions of science, science and progress, do not speak as loud as my heart. 

Mellanmål

Har precis hoppat ur duschen efter en skön men jobbig löptur och landade i soffan med lite mellanmål. En skål med yougurt, havreflakes, havregryn, toppat med varma hallon. Slutade tolv idag, vilket jag gör imorgon och på torsdag också och på fredag har jag studiedag. En riktigt lugn skolvecka med andra ord. Ska strax ta tag i enda läxan den här veckan och det lär gå på fem röda. 
 

Young and beautiful

Nu jäklar ska jag ta tag i träning och kost på allvar. Är trött på att känna mig missnöjd över min kropp i vardagen. Jag vill känna mig fin när jag provar kläder i en äffär. Jag vill känna mig bekväm bland andra människor. Jag ska känna mig säker och nöjd med mig själv i slutändan!

Passion for the body

Min snälla och gulliga mamma beställde hem denna underbara parfymen för ett tag sen eftersom jag gått och snott hennes i "smyg" lite då och då. Jag gillar parfymer som är lite mildare så den här faller mig perfekt i smaken.
 

En av de vackraste

En av de vackraste som finns enligt mig. Lisa Olsson och hennes blogg hittar ni här --> http://imnext.se/lisaplace/

Weekend

En bild på torsdagens klädval
 
Gick på en riktigt efterlängtad helg i fredags efter en lång och tuff vecka. Rundade av fredagen med middag och mys hemma hos Johanna i regnrusket. Idag har jag tränat, övningskört och gått på en halvt spontanbio med Matilda. Vi såg på Stad av skuggor och den var riktigt bra faktiskt, även då den kunde ha slutat annorlunda. Kom hem för ca en timme sedan och har nu krypit ner i sängen för att sova. Imorgon är det match som gäller!