Let's go

Dagarna rullar på och skolan har dragit igång på riktigt med allt vad det innebär. Mitt schema har väl sina mot- och medgångar, men man får väl vara nöjd ändå. Slutade exempelvis tolv idag och var hemma redan vid halv ett så datorn, en promenad och även lite plugg har min eftermiddag bestått utav. Skulle egentligen ha spelat match idag, men den blev inställd fick vi reda på under dagen. Väldigt tråkigt eftersom det är andra gången den blir flyttad nu och det var ett tags sen vi fick en riktig match i benen. Nu tänkte jag ta tag i lite städning medan jag väntar på att maten ska bli klar.

Mango temptation

En kompis till mig fick den här body misten när hon fyllde år, och sedan dess har jag varit helt fast vid lukten. Var därför tvungen att springa och köpa mig en egen för några veckor sedan och den är helt klart en favorit för mig. 

Treasure from the coast

Rubriken säger det mesta. En liten skatt jag hittade på kusten i mysigaste butiken som fick följa med mig hem. Inväntar just nu lite mat och även mina girls som ska komma hit för lite lördagsmys. Låter perfekt i mina öron!
 
 

Autumn is coming

Day: Blus, Gina Tricot. Jeans, Topshop. Väska, H&M. Skor, Scorett. Klocka, Michael Kors. 
Night: Blus, Gina Tricot. jeans, Topshop. Clutch, H&M. Skor, Converse. Klocka, Michael Kors. Halsband, H&M.
______________________________________________________________________________________________________________________
 
Toppen på bilden är nyinköpt för någon dag sen och såhär skulle jag kunna matcha den när jag bär den i höst.

Desert sand

Blev rekommenderad detta nagellacket för ett tag sen så jag tog och införskaffade mig ett och jag är hur nöjd som helst. Jag har länge varit på jakt efter ett ganska hudfärgat nagellack och det här uppfyller verkligen mina önskningar. 

Ingen skolångest

De sista dagarna nu på sommarlovet har bestått utav träning, vänner, några stanbesök och sedan så har jag bara tagit det riktigt lugnt. Det känns skönt att ha en dag kvar på sommarlovet innan skolan drar igång, och det bästa av allt är att jag faktiskt inte har någon ångest över det alls. Medans de flesta börjar en dag tidigare, är nervösa inför nya klasser, nya miljöer osv så kan jag lugna mig med att det mesta är bekant sedan förra läsåret. Det ska bli riktigt gött och komma igång med alla rutiner igen och just nu känns det väldigt positivt på studiefronten! 

Borta bra men hemma bäst

Efter en lång och krånglig hemresa så lyckades vi ta oss hem till Karlstad och det är hur gött som helst att vara hemma igen. Dagarna nere i Grebbestad har varit toppen och det blev en bra avkoppling eftersom att det börjar dra ihop sig inför skolstarten. Eftersom att det blev en lyckad vecka så hoppas jag att det blir en favorit i repris även nästa år med mina pinglor!
 
 

Inspiration

Letar inspiration för fullt eftersom att jag håller på och göra om i mitt rum. Vill ha det enkelt, stilrent och ljust.
 
 
 

Blouse

Denna söta blus var en av alla saker som fick följa med mig hem från Ullared. Den kostade ynka hundralappen så det var till min besvikelse när den inte fanns i storlek i de andra två färgerna som också fanns. Men, men, jag är hur nöjd som helst och har däför redan hunnit premiäranvända den. 
 
 

Västkusten

En bild från förra året när vi ett tjejgäng var utanför Lysekil i början på sommaren
 
Ska spendera de närmsta dygnen med mina bästa vänner nere i Grebbestad och vi kommer inte hem förens på fredagkväll. Det ska bli så mysigt att bara va där nere och dessutom så är det en perfekt avslutningen på sommarlovet. Bloggningen kommer därför ligga åt sidan, men jag har gjort några tidsinställda som dyker upp medans jag är borta. 
 
 
 

A broken heart

Du har svårt att släppa in folk i ditt liv. Visst har du vänner, men ingen som får komma sådär nära inpå ditt liv. Du tycker att det är bäst så. Du vill inte känna den där tomheten när någon försvinner ur ditt liv. Du vill inte känna smärtan när du går sönder i tusen bitar. Du vill inte fälla tårar på någon som har tagit den tiden ifrån dig. Du vill inte sluta le för att någon har stulit ditt hjärta. 

Necklace

Jag har gått och blivit förälskad i maffiga halsband. Hur snyggt är det inte med en simpel outfit och sedan ett stort och maffigt halsband som hänger runt halsen. Åh, love it! Jag måste snarast åka in till stan och gå på jakt efter nya halsband att pryda min hals med.

Kräftskiva

Nu under kvällen så har jag varit på kräftskiva hemma hos Malin med mina underbara tjejer i klassen. Årets första kräftskiva är nu avklarad, men redan imorgon vankas ännu en kräftskiva. 

Summertime

Jag har verkligen haft det jättebra sen jag sist hörde av mig. Ullaredstrippen var lyckad och jag fick med mig en hel del nya grejer. Jag har spenderat de senaste dagarna med mina underbara vänner och jag kommer verkligen att sakna det när skolan börjar igen. Igår firade vi Johanna eftersom hon fyllde år för några dagar sedan och hon bjöd på en massa gott som ni kanske ser på bilden. Det var riktigt mysigt och välbehövligt eftersom att vädret var som det var. 
 

En liten tripp med familjen

Kommer att spendera de närmsta två dagarna inne i detta varuhus och shoppa loss. Ska bli extra roligt eftersom att jag aldrig har varit där, så förväntningarna är höga!

Mästare

Det jag har ägnat mig åt de senaste dagarna!