2013-10-24

Idag är dagen innan vi går på lov. Ett efterlängtat lov som kommer sitta som ett smäck i bagaget. Men först måste jag överleva morgondagen, om jag ens gör det. Det står nämlig bad på schemat på idrotten. Kan i alla fall se fram emot kvällen då jag ska hem till Johanna för en myskväll med mina saknade bruttor. Ska slänga mig in i duschen nu och försöka göra det jag kan för att inte skrämma iväg alla från badhuset imorgon!

New Year's Eve

Black 2 Black
 Från Vänster: Vero Moda, Vila, Mango x2, Nelly

Har börjat kika runt på en poteniell nyårsklänning. Börjar bli lite småttt stressad då mina vänner tjatar om att det inte alls är långt kvar, så det är väl bäst att jag också är ute i god tid. Här är mina favoriter just nu och jag får se om jag beställer hem någon när studiebidraget har kommit in på kontot. 

Lights everywhere

Kemiprovet i fredags kändes hyfsat bra och det firade jag och tjejerna i klassen med ett restaurangbesök och häng hela kvällen lång. Under gårdagen fixade vi till lite av det sista i mitt rum, så nu är det iprincip klart, fattas bara gardiner, taklampa och annat pyssel. Söndagen har som vanligt ägnats åt städning, plugg och annat välbehövligt. Myser just nu i mitt nya rum med engelskaboken, en filt och värmeljus överallt.

-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Troligtvis nästa inköp

Har letat efter en liknande kjol som på bilden en längre tid, och när jag kikade in på h&m:s hemsida häromdan så hittade jag denna godingen. Enkel kjol för ynka hundralappen och jag tänkte redan imorgon springa in och se om den finns i butik.

Shine bright like a diamond

 

A whole new season

Har sedan jag kom hem från skolan suttit med näsan i kemiböckerna fram tills nu, med utantag av en löptur för att rensa tankarna från allting. Känns bara bättre och bättre inför fredagens prov och förhoppningsvis ska det inte bli några problem när provet väl ska göras. Nu tänkte jag sätta på det nya avsnittet av The Walking Dead och ta mig en liten kvällsmacka, för det är jag värd! 

Älskade höstväder

Var ett tag sen jag hörde av mig. Har haft fullt upp med skolan och det ser inte ut att trappa av inom den närmsta framtiden heller. Idag har vädret bjudit på en underbar höstdag, och jag utnyttjade den till fullo genom att möta upp Anna för en fotodag. Vi lyckades få många, riktigt fina bilder och det är alltid kul att spendera tid med den tjejen. 
 
 

Cakes and sweets

Bilderna är från gårdagen (tagna av grymmaste Anna), då jag och mina lovely tjejer i klassen var bjudna hem till Cassandra. Det bjöds på en massa sötsaker som hon hade bakat och dekorerat så fint, och vi fick en hel del prat och skratt avbockat under kvällen. En riktigt mysig lördag med andra ord.

Train like a girl

Drog mig ut i skogen tidigare idag och körde ett intervallpass + styrka för ben och rumpa. Härligt att få röra på sig även fast fotbollsträningen blev inställd.