Man kan aldrig få för mycket accessoarer

Det finns så himla mycket fina accessoarer på mango, zara och accessorize just nu. Skulle göra vad som helst för att få dessa tre butiker till Karlstad, så att jag skulle kunna gå lös på några av sakerna över. 
 

Say something, I'm giving up on you

 
Underbara låt

It's time for you to run for your life

Mina nya älsklingar som kommer att användas flitigt
 
Efter ett år med mina trogna löparskor, var det dags att byta ut dem så det är precis vad jag gjorde igår. Mamma hämtade mig på skolan när jag slutat och vi åkte och köpte ett par nya löparskor, samt handlade mat för en hel armé. Älskar verkligen känslan av nya skor! 
 
Idag har jag pluggat körkortsteori och hjälp mamma med all mat tills ikväll då pappa ska ha 50-årsfest. Själv ska jag fly fältet och bege mig hem till Johanna där det vankas god mat och mys med mina girls. Nu ska jag ta tag i svenskan innan det är dags att springa till bussen. 
 

Read my lips

Mitt senaste inköp är detta hyfsat neutrala läppstift med skimmer i. Passar bra både till vardags och till fest, och till mig som inte trivs i starka läppar. Finns att köpa hos Make up store och färgen heter Wobble sheer.
 
Längesen jag kikade in här nu, men det har börjat dragit ihop sig med mycket plugg nu så jag försöker att hänga i på den fronten. När jag har en ledig stund över så tränar jag eller bara tar det så lugnt jag kan. Ska försöka kika in här regelbundet trots allting som ska bockas av innan lovet.