No motivation

Det är dagar som denna man bara längatar tillbaka tills dessa två härliga födelsedagfirandena, Marias och min födelsedag

Plugghögen bara växer och växer och motivationen bara sjunker och sjunker. Ingen snack om att andra året på gymnasiet suger musten ur en och att motivationen är svår att hitta. Ser inget positivt med skolan alls. Allt känns bara förjäkligt och studenten känns längre bort än någonsin...
 

Catching Fire

Efter en tuff och seg skolvecka så är det äntligen fredag och helg. Kommer spendera min fredagskväll i en biosalong med Maria, Johanna och 190 andra människor för att se på Hunger Games Catching Fire. Vi ska även mötas upp lite tidgare för att unna oss mat på stan. En helt perfekt fredag minst sagt!

I don't want to face the world in tears

Kan spendera timmar genom att bläddra runt bland alla bilder på tumblr och weheartit.

Paket

I måndags när jag kom hem efter skolan så hade det trillat ned ett paket i brevlådan adresserat till mig. Det var fyra produkter ifrån FACE Stockholm, men tyvärr så var en burk med kräm trasig så de ska skicka en ny inom en vecka. Alltid kul att uppdatera och utöka sitt smink och sina hudvårdsprodukter. 
 
(Tråkigt att fota eftersom att det är så mörkt när man kommer hem efter skolan)
 
 
 
 

Long time ago

Två bilder jag knäppte påväg hem från bussen förut
 
Vilken skämt förra inlägget blev. Inte uppdaterat på hur länge som helst, men jag har haft mina anledningar. Sen senast vi hördes av så har jag bockat av ett fysikprov, ett biologiprov, ett boksamtal x antal inläminingar plus en jäkla massa annat som jag inte ens kommer ihåg. Tror aldrig att jag har haft så här mycket att göra samtidigt förut, det riktigt tar på krafterna. Nog om det. Idag upplevde jag nog den första riktiga novemberdagen, frost och skimmer vart du än kollade och det höll i sig hela dagen. Så mysigt och faktiskt efterlängtat, bara lite snö som fattas nu. Idag är det även 100 dagar kvar tills jag blir myndig och kan fly huset, sjukt att jag redan snart är 18. Nu är jag back on track i alla fall och mer redo att blogga än någonsin!
 

Can't move my body

 
Tiden går fort när man har lov. Kan inte riktigt beskriva hur skönt det har varit med en vecka utan skola. Dock gick veckan alldeles för fort och redan imorgon är det dags att återvända till allt plugg som ligger på hög. Lovet har mest bestått utav träning och bara ta det lugnt. Kollade klart två säsonger av Prison Break på fyra dagar, antar att det beskriver hur mycket jag har chillat runt. Igår var jag från halv nio till ca halv fem och gjorde fystester med fotbollslaget och det resulterade i att jag knappt har kunnat röra mig idag. Vill inte ens veta hur kroppen kommer må imorgon. Förhoppningsvis blir det lite bättre uppdatering framöver nu.