Roadtrip

Idag har jag och familjen varit på lite äventyr runt om i Värmland. Väldigt skönt och få lite kvalitetstid med familjen . Vi har ganska nyss kommit hem och nu håller jag på att ladda upp inför första fotbollsträningen efter vårt uppehåll på några veckor. Ska bli kul och träffa laget, och minst sagt spela lite fotboll igen.


Härligt med lite varmt sommarregn

Det känns hemskt och säga, men nu var det faktiskt skönt med lite svenskt regn efter jag vet inte hur många soliga och varma dagar. Jag trotsade i alla fall regnet och drog mig in till stan där jag hade bestämt date med Anna. Vi lunchade på Sandy's och kikade även runt i lite affärer. Perfekt sätt att spendera en regnig dag på.
 

Simple the best

Har äntligen blivit frisk och är nu igång för fullt med träningen. Gårkvällen tillbringades först hemma hos Matilda med min familj, då vi var ditbjudna på mat och annat gott. Lite senare förflyttade jag och Matilda oss några gator bort hem till Julia där vi även stannade under natten. Vi körde järnet och pratade bort hela natten med allt som vi missat under de senaste veckorna. En riktigt mysig och välbehövlig sleepover med andra ord.

Bomstad

Har förflyttat mig några breddgrader närmare Vänern. Jag och pappa bestämde oss lite spontant för att åka till husvagnen och sova där, även fast att han jobbar de kommande dagarna. Jag sitter just nu och läser en bok som jag började på för någon dag sen, så jag har trots allt lite att roa mig med. 
 
 
 

Putte i Parken

Under veckan som var så ägde Putte i parken rum här i Karlstad och jag var såklart där. Trots lite kaos, sjukdom och annat så blev det en riktigt lyckad festival. Artisterna levde upp till mina förhoppningar och tillsammans med mina underbara vänner kunde det inte blivit bättre. Jag har sedan i söndags legat däckad och inte gjort överdrivet mycket. Jag vill bara att den här förkyklningen ska gå över nu så att jag kan njuta fullt ut av sommarlovet, nu när jag inte jobbar längre. 
 
 
 
 
 

NYSTART

Hej på er! Bloggen har legat nere så länge jag kan minnas. Har faktiskt ingen aning om när jag sist yttrade mig här, men strunt i det. Jag skriver idag, här och nu för att berätta att jag tänkte återuppta bloggen. Jag läser själv ett tjugotals bloggar dagligen, så varför ska jag själv inte ta och börja blogga igen? Men nu har jag bestämt mig för att ge det här en chans så vi får se när det dyker upp ett inlägg.