Mat i mängder som vanligt

Var i extrem matkoma igår som kanske syns på bilderna. Jag, Malin, Emma, Matilda och Alice styrde ihop ett knytkalas som resulterade i hur mycket god mat som helst. Kan meddela att vi åt efterrätt på detta också. Även denna kväll bockades det av mycket tjejsnack och det var verkligen jättemysigt och hur välbehövligt som helst.  
 

Food is what we do

Blev en riktigt bra start på helgen då vi fick sluta klockan två istället för runt fyra. Kunde då åka hem i lugn och ro och göra mig iordning innan jag tog bussen till stan igen för ett restaurangbesök. Åt riktigt god mat och pratade bort flera timmar med mina underbara tjejer innan vi skiljdes åt och åkte hem. Kvällens planer är fortfarande lite oklara, men det lär bli bra hur det än blir. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.
 

Flowers in my hair

Tog en snabb repa på stan innan jag åkte hem idag och hittade denna söta blusen. Perfekt till våren och sommaren när solen har börjat titta fram.

Sjukstugan

Stannade hemma från skolan idag eftersom att jag började må så dåligt under kvällen igår. Skönt att vila upp sig hemma då jag har prov i kemi imorgon som jag måste gå på. Just nu ligger jag nedbäddad under täcket med en film, tidningen på bilden och en stor kopp med te. Hoppas den kombon gör så att jag frisknar till lika fort som jag blev sjuk. 

About time

 
Kryper ner i sängen med filmen About time som jag ar hört så gott om. Jag har haft en lugn och skön helg med dop, träning, handbollstittande och jag har även fått alldeles för lite plugg gjort, men det får jag ta igen måndag och tisdag.

Wanties

WantiesMina största cravings just nu är ett par khaki-färgade Palladium, en beige plånbok,
en vit kavaj och ett par halvljusa bootcut jeans.

Enough to make my systems blow

Har alltid älskat kavajer och tycker verkligen att det passar i alla lägen. Nu på senare tid har jag verkligen fått smak för vita kavajer, så enkelt men samtidigt så snyggt! Har hittat en på nätet som jag funderar på att beställa hem nu till veckan. Skulle vara perfekt att ha nu till våren och sommaren när man sitter på uteserveringar och myser, eller vad säger ni?
Lisa Olsson får mig bara att vilja ha en ännu mer 

Andas in och andas ut. Orkar jag så orkar du

En utav de bättre kvällarna i somras

Slutade som vanligt vid 12 idag och bockade även av sista delen av Fysik 1 också. Skönt att ha lagt det på hyllan nu. Har sedan jag kom hem hunnit bocka av både ett avsnitt serier, matteläxa, biologiläxa och kemiplugg. Nu väntar engelskaglosor och ytterligare lite kemi innan jag slutar för idag och bosätter mig i soffan resten av dagen.

Christmas gift

Ett paket som låg under granen till mig var detta kit för naglarna. Jag är en sådan person som alltid ser till att ha fräscha och snygga naglar så detta passar mig perfekt då jag inte behöver hålla på och pilla med dom lika ofta längre eftersom att de nu håller i 2-3 veckor. Jag har redan använt mig utav båda färgerna, Nougat skimmer köpte jag för nyår och French pink fick jag också i julklapp och målade på det idag när jag gjorde om mina naglar. Ett riktigt tips till er där ute som gillar att ha fräscha naglar, men som inte orkar måla om dem var och varannan dag. 

Beauty around my neck

De tre första skoldagarna är klara och allt är redan i full gång. I fredags hade jag mina andra körlektion och efter den strosade jag runt på stan innan det var dags att dra sig mot första lektionen på skolan. Fick med mig världens fynd ifrån Ginatricot som syns på bilderna nedan. Hela 19 spänn pungade jag ut för denna skönhet, så ett riktigt bra kap blev det! Idag tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon framför serier innan jag och pappa åkte till stan och kikade runt. Innan vi åkte hem hann vi även med en mysig fika och sedan jag kom hem så har jag storstädat mitt rum, dvs dammsugit, dammat, skurat, bytt sängkläder, fixat i byrån osv. Nu väntas serier och lite mat innan det är dags att krypa till kojs eftersom att alarmet står på 06.00 för en heldag med fotboll i Kristinehamn.
 

You're the best

Glada tjejer på nyårsafton
 
Lovet börjar gå mot sitt slut och både jul och nyår är nu över. Hade en riktigt bra nyårafton med en massa härliga människor. Tog även min första körlektion på körskolan under lovet och det gick jättebra, är så taggad på att ta det där körkotet! Förhoppningsvis är det inte allt för långt kvar. Känns även riktigt bra inför vårterminen då det kommer hända så otroligt roliga saker utanför skolan så tiden lär bara flyga förbi och vips så är det sommarlov. Ska även ta tag i bloggen nu när vi går mot ljusare tider kan jag lova!